Intrebari si Comentarii

Daca aveti intrebari sau comentarii vis-a-vis de balta, de capturi, de traseul pana acolo, sunteti invitati sa le puneti.

De asemenea pe aceasta pagina ii invitam pe cei care au pescuit la balta Berini sa ne impartaseasca experienta lor

15 comentarii:

Unknown spunea...

Balta e foarte frumoasa. Ceea ce nu mi se pare corect este faptul ca te obliga sa iei tot pestele care il prinzi, fara sa iti ofere posibilitatea sa eliberezi. Au bagat si somn...care este intre 2.5 si 3 Kg brucata la pretul de 16 Ron/Kg, ceea ce este destul de mult. Crapul foarte slab trage. Cei 15 Ron ii dai numai sa ai acces acolo si inca 5 ron agrement...nu e o afacere buna. Eu nu voi mai merge acolo. Fir intins tuturor

zac's spunea...

Ceea ce spune Neagoe este total neadevarat !!! Ori este dezinformat, ori rau intentionat... Merg des la Berini si nu am auzit asa ceva, ca nu ai posibilitatea sa eliberezi pestele... Pescuiesc numai la Crap si nu a existat vreodata sa nu prind; dar cred ca mai trebuie sa sti sa il si prinzi. Recomand cu multa caldura tuturor pescarilor Baltile Berini intrucat eu am avut si sunt sigur ca voi mai avea partide de pescuti memorabile aici!

Alfi spunea...

In primul rand salutare!
Vreau sa va anunt ca acest NEAGOE, e un nesimtit care a fost in vara si la noi,a ramas dator cu niste bani pe care a promis ca ii aduce in 2 zile dar...a trecut 1 an,sigur e ,,rau intentionat,,!
P.S. Poate a fost si la voi si nu i-a mers ,,vrajala,, cu banii si acuma posteaza tampenii.....!
Alina,pescaria otvesti.

Alfi spunea...

Apropo, mai am niste nume,poze si date cu smecheri dinastia care si-au uitat buletinele pe la noi,crezand ca daca adresa din buletin nu mai e buna nu ii gasesc...dar tot i-am gasit.Daca va intereseaza si nu va deranjeaza prezenta mea pe aici...mai putem discuta!
Toate bune!

Moderator spunea...

Nu ne deranjeaza prezenta ta aici,Alina.sunt binevenite si astfel de informatii.Dupa cum bine stim din viata de zi cu zi nu exita "padure fara uscaturi".O zi placuta sa ai.

Alfi spunea...

buna seara,iata ca primavara bate la usa,apele s-au dezghetzat,si hotii au inceput sa umble!
ATENTZIE MAXIMA, la noi am iesit intr-o noapte catre dimineatza si am surprins 3 persoane care au ,,introdus,, o setca in apa,insa au reusit sa sara gardul si sa fuga inainte sa ajung la ei,plasa a ramas in apa.erau 4 betze de pescuit lasate pe mal,de catre pescarii care urmau sa vina si a 2-a zi,pe alea le-au furat.....
azi ma intreaba cineva din Otvesti,daca nu vreau sa cumpar bat de pescuit ieftin ca are un prieten ,de-al lui......eu prost inspirata i-am zis ca nu!!!
ulterior mi-am amintit....TARDIV,nu l-am mai gasit pe ,,prietenul,,vanzator...!
alina,pescaria otvesti.
sa avetzi o seara cat mai frumoasa si linistita.
un 8 martie frumos doamnei!

oana spunea...

La PESCARIA BERINI s-a populat vineri,1 octombrie 2010 cu 3 tone de crap oglinda!

Anonim spunea...

Am fost la pescaria berini si am ramas cu urmatoarele impresii:

1. Peisaj frumos (insa innabusit de multe ori de catre tipetele si oracaielile tiganilor de ''peste drum'').

2. Peste destul pe balta 1 (insa oricine poate prinde peste pe acea balta).

3. Peste foarte putin - aproape inexistent pe balta 2 (Care este si cea mai mare).

4. Se plateste ca la curve : administratorul baltii - ''domnul'' fost securist ciurus ion iti cere banii cu noaptea in cap - carevasazica sa nu cumva sa fugi de pe balta si sa il lasi fara bani de tigari.

5. Atmosfera destul de ''tensionata''. Si aici ma refer la faptul ca esti ''controlat'' (la modul subtil - cred dansii) destul de des in timpul partidei de pescuit.

6. La plecare, exista posibilitatea sa te controleze pentru peste si in fund.

7. Sunt din Arad, lucrez in Timisoara. Am fost pe balta aceasta cred ca de 31 de ori (calculat la sange) si nu am primit niciodata macar un peste bonus. Nu ca as fi aspirat la asa ceva dar patronii sunt efectiv ahtiati dupa bani.

8. Per total: dezamagit in proportie de 80 %.

Mihai spunea...

Domnule Anonim ai uitat sa mentionezi un lucru: Exista pretentii deosebit de mari pe acea balta insa oamenii aia nu sunt in stare sa amenajeze niste toalete. Rusine mare. De fiecare data cand ma trec nevoile epistemice trebuie sa merg in WC-ul din fata. Fereasca Dumnezeu de privelistea de acolo.

Toate bune!

oana spunea...

NOU: PESCARIA BERINI vinde peste viu!
-CRAP(oglinda): 12 lei/kg;
- FITOFAG: 7 LEI/KG.

OANA spunea...

NOU LA BERINI - TAXA DE INTRARE: 10 LEI. BALTA A FOST RECENT POPULATA CU CRAP!

Anonim spunea...

Am fost recent la Berini si r pur si simplu genial. Umbra ddestula peste mult tot ce vrei. Si sa stiti ca am mai fost la multe pescarii si aici chiar ieftin. Pe la 11 dimibeata se prinsese pe balta 1 un amur de vreo 4 kg si m-am dus sa il vad si eu . Cand m- am intors pe balta 2 n-am stat nici 5 sec si ceva imens mi-a smucit batul. Am sarit repede dar la a 2-a indoitura era cu el in apa(vina mea ca nu l-am fixat bine) . Am avut noroc ca un domn de pe 1 a vazut faza si mi-a sarit in ajutor aruncand cu lingura dupa lanseta. Am scos-o dar pt ca nimic nu a opus rezistenta pestele nu s-a intepat bine si a scuipat acul. Vreu sa merg cat mai curand acolo so sa prind asa zisul"monstru". Foarte frumos si pestii f activi. Ca dovada ca am pprins 2 crapi oglinda de vreo 2kg si umpic si aam mai rata inca doi mai spre seara(nu am chiar asa multa expirienta dar nici prost nu sunt) . Impresoe f buna sa mergeti acolo ca merita toti banii ! Fir intins tuturor!!! Andrei .a.

Anonim spunea...

Nu stiu ce ai vazut tu genial!?
Ce poate fi genial la balta Berini???
Aaaaaaa,da gata stiu,este geniala INFECTIA DE PE PESTI,da exact,asa ceva nu am intalnit la nici o alta balta!

Inclin sa cred ca ai fost pus in mod expres sa dai comentariul ca e ok,findca in realitate ceea ce ai spus tu NU este adevarat,e minciuna curata.

Am fost intr-o zi,saptamana trecuta,cred ca vineri 23 august 3013 si am prins 3 crapi(daca se pot numi inca crapi) de fapt erau niste crapceni in jurul a 1,3 kg-1,8 kg,insa aveau atatea bube pe ei precum pojarul...

Daca apesi pe acea buba ulceroasa,ai sa vezi cum misca acel viermisor-parazit,care sta infipt in carnea pestelui...

Repet...CE NAIBA AI VAZUT TU GENIAL???

In concluzie:
- Nu mai trec pe acolo in veci amin!

Anonim spunea...

BALTA INFECTA, ADMINISTRATORII SAU PROPRIETARII LA FEL!
Am stat o zi intreaga la pecuit si nu am reusit sa prind decat 2 albituri de nici cat palma...dar era stare generala, adica nu a prins nimeni mai nimic, iar la plecare acasa MILITIANUL (caci am inteles ca patronul era militian candva) mi-a batut asa de tare cu palma peste husa cu lansete, ca am avut impresia ca le va rupe...i-am spus doar atat: ,,Puteati sa-mi spuneti ca doriti sa va prezint continutul bagajului si as fi deschis fermoarul husei, insa nu am capturat nimic toata ziua...etc,,
Mi-a raspus foarte nepoliticos...
Asta a fost!
Cred ca cu o asemenea atitudine, in curand nu va mai merge nimeni la pescuit la Berini.
Eu unul cu siguranta nu mai calc pe acolo!

Anonim spunea...

Sa stii ca ai dreptate santem 4 pescari si 20 de bete de azi dimineata nici o trasatura in nici o balta si am incercat la toate momelile posibile